ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Όταν εμπιστεύεστε τα προϊόντα PELLENC, είστε σίγουροι ότι διαθέτετε μηχανήματα, εξοπλισμό και ηλεκτρικά φορητά εργαλεία με τις καλύτερες επιδόσεις για την αμπελουργία, την οινοπαραγωγή, τη δενδροκομία και την ελαιοκομία. Η πολιτική διαρκών επενδύσεων που εφαρμόζει η PELLENC στους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων τεχνολογιών σε κάθε προϊόν προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας σε επίπεδο επιδόσεων και αποδοτικότητας. Τέλος, η βιομηχανική στρατηγική της PELLENC, με γνώμονα τον σχεδιασμό και την ολοκληρωμένη κατασκευή των προϊόντων της στη Γαλλία και στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με τον στόχο της για συνεχή βελτίωση, σας εξασφαλίζει αξεπέραστη ποιότητα.

fr eu 1

Ο σχεδιασμός

Η PELLENC διαθέτει ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Τεχνολογίας, το οποίο στεγάζεται στην έδρα της εταιρείας στην πόλη Pertuis, στο διοικητικό διαμέρισμα Vaucluse, αποτελούμενο από γραφεία μελετών, ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο και εργαστήρια πιλοτικών μοντέλων, στο οποίο εργάζονται περίπου εκατό εξειδικευμένοι μηχανικοί. Οι μηχανικοί του κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης αναπτύσσουν τις νέες τεχνολογίες που είναι απαραίτητες για τη σύλληψη των εργαλείων του αύριο και εργάζονται για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων, καθιστώντας την PELLENC τον πρώτο κατασκευαστή παγκοσμίως που προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για τη συντήρηση χώρων πρασίνου, την αμπελουργία και τη δενδροκομία. Εδώ γεννήθηκαν πολυάριθμες αποκλειστικές ευρεσιτεχνίες (πάνω από 850 σε επίπεδο του Ομίλου), για τις οποίες η PELLENC δικαίως υπερηφανεύεται, όπως: το φρένο ηλεκτρικής αλυσίδας του κλαδευτικού αλυσοπρίονου Selion M12, η εργονομική λαβή με σύστημα απομόνωσης του ελαιοραβδιστικού Olivion ή ο ηλεκτρικός κινητήρας χωρίς αναταράξεις του καλλιεργητή-τσάπα Cultivion.

 
fr eu 2

Η παραγωγή

Σταθερή επιλογή και επιδίωξη της PELLENC ήταν ανέκαθεν η καθετοποιημένη παραγωγή των προϊόντων της στα δικά της εργοστάσια, στη Γαλλία και στην Ευρώπη, ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα της παραγωγής της και να προστατεύει την τεχνολογική της πρωτοπορία. Η βιομηχανική κατασκευή των προϊόντων σχεδιάζεται από τη δημιουργική τους σύλληψη στο πλαίσιο του μηχανικού σχεδιασμού, εφαρμόζοντας μεθόδους και διαδικασίες εμπνευσμένες από τους βιομηχανικούς τομείς με τις υψηλότερες επιδόσεις (αυτοκινητοβιομηχανία, αεροναυτική, κ.λπ.). Οι διαδικασίες κατασκευής και συναρμολόγησης περιλαμβάνουν στάδια αυτο-ελέγχου σε κάθε σταθμό εργασίας, σε όλη τη γραμμή παραγωγής. Χάρη στην πολιτική Ασφάλειας Άριστης Ποιότητας της Pellenc, κάθε προϊόν υπόκειται σε λεπτομερείς ελέγχους και δοκιμές πριν από τη συσκευασία του και την έξοδό του από το εργοστάσιο. Η PELLENC απαιτεί από τους συνεργάτες της να εφαρμόζουν την ίδια πολιτική προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση των προϊόντων της με τα πρότυπα ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, η PELLENC είναι σε θέση να εγγυάται το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων της για την καλύτερη δυνατή ικανοποίησή σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε άμεσα όταν υπάρχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις;