ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

 

service 1

Υπηρεσίες μετά την πώληση

Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετά την Πώληση της PELLENC δραστηριοποιείται σε όλες τις χώρες στις οποίες διατίθενται τα προϊόντα PELLENC και παρέχει τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων πωλητών PELLENC, για το καλύτερο όφελος των χρηστών πελατών της. Η PELLENC διασφαλίζει τεχνική υποστήριξη «online» στο δίκτυο πωλητών της 5 ημέρες την εβδομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και 7 ημέρες την εβδομάδα σε περιόδους τρύγου. Οι τεχνικοί της Υπηρεσίας Σέρβις PELLENC είναι όλοι απόφοιτοι ανώτατης τεχνικής εκπαίδευσης και διαθέτουν αποδεδειγμένες ικανότητες τις οποίες έχουν αναπτύξει μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην πράξη, ιδίως στο επαγγελματικό περιβάλλον των πελατών μας. Παρακολουθούν τακτικά εσωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης τα οποία στοχεύουν στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας τους, ιδίως όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσει η PELLENC.

 

 

service 2

Γνήσια πιστοποιημένα ανταλλακτικά

Για τη διασφάλιση της ποιότητας του εξοπλισμού σας, η PELLENC συνιστά να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά γνήσια πιστοποιημένα ανταλλακτικά PELLENC. Εφόσον επιλέξετε να διασφαλίσετε τη συντήρηση των εργαλείων PELLENC σας, ο κοντινός σας εξουσιοδοτημένος πωλητής PELLENC είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμα αντικατάστασης φθειρόμενων εξαρτημάτων. Η PELLENC σας εγγυάται τη διαθεσιμότητα των γνήσιων ανταλλακτικών με ποσοστό εξυπηρέτησης της τάξης του 95%.

 

 

service 3

Εκπαίδευση

Η PELLENC είναι πιστοποιημένος Οργανισμός Εκπαίδευσης και προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης τα οποία απευθύνονται στους πωλητές και στους οδηγούς των μηχανών PELLENC. Για τη διεξαγωγή των προγραμμάτων αυτών, η PELLENC δημιούργησε το 2012 ένα Κέντρο Εκπαίδευσης το οποίο περιλαμβάνει αίθουσα που στεγάζει τις μηχανές επάνω στις οποίες πραγματοποιείται η κατάρτιση, τα οπτικά τεχνικά μέσα και το εκπαιδευτικό υλικό. Η ενσωμάτωση των στοιχείων αυτών επιτρέπει τον αποτελεσματικό συνδυασμό των σταδίων της πρακτικής εξάσκησης και των θεωρητικών μαθημάτων. Όλοι οι εκπαιδευτές της PELLENC είναι ειδικευμένοι τεχνικοί οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία μέσα από πραγματικές καταστάσεις τις οποίες έχουν συναντήσει κατά την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Έτσι, κάθε χρόνο η PELLENC διοργανώνει 1.000 συνεδρίες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 6.000 ώρες εκπαίδευσης, με στόχο τη διατήρηση της τεχνογνωσίας των τεχνικών του δικτύου PELLENC και τη βελτιστοποίηση της αξιοποίησης και συντήρησης των μηχανών, του εξοπλισμού και των εργαλείων PELLENC από τους χρήστες τους.

 

 

service 4

Εγγύηση

Η PELLENC παρέχει εγγύηση από 1 έως 2 έτη, ανταλλακτικά και εργατικό δυναμικό (εκτός φθειρόμενων εξαρτημάτων) στις μηχανές της, στον εξοπλισμό και στα ηλεκτρικά φορητά εργαλεία της. Η εγγύηση αυτή επεκτείνεται στα 3 έτη για τις μπαταρίες ιόντων-λιθίου (lithium-ion) και τους κινητήρες των ηλεκτρικών φορητών εργαλείων. Υπάρχει επίσης δυνατότητα επέκτασης εγγύησης έως και 5 έτη, ανάλογα με το προϊόν, συμπληρωματικά της εγγύησης του κατασκευαστή. Η ισχύς των εγγυήσεων υπόκειται στη χρήση γνήσιων πιστοποιημένων ανταλλακτικών PELLENC κατά τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε άμεσα όταν υπάρχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις;