Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Η Pellenc με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και η Agrotech με περισσότερα από 30 χρόνια, έχουν αναπτύξει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την καλύτερη, και άμεση εξυπηρέτησή σας. Με περισσότερους από 800 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο η κατασκευάστρια εταιρεία μπορεί να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε οποιοδήποτε μέρος αξιόπιστα όπως κάνει τόσα χρόνια.

Τεχνικό Τμήμα

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα της Pellenc. Μέσα από πολύωρα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι σε θέση να σας παρέχουν πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο χρήσης των μηχανημάτων σας που θα μεγιστοποιήσει την απόδοσή σας, καθώς επιπλέον, να σας παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη με την αξιοπιστία των δύο εταιρειών.

Τμήμα ανταλλακτικών

Μόνο με την χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών της Pellenc θα μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα σας. Έτσι για την παράταση της διάρκειας ζωής των εργαλείων σας και για τη διασφάλιση ότι το εργαλείο σας καλύπτεται από την εγγύηση, η Pellenc συνιστά την χρήση αποκλειστικά πιστοποιημένων ανταλλακτικών που μπορείτε να βρείτε στον εκάστοτε διανομέα.

Εγγύηση

Η Pellenc είναι σε θέση να εγγυάται για όλα τα μηχανήματα της καθώς γνωρίζει την ποιότητα τους. Η πλήρης σειρά εργαλείων και μπαταριών PELLENC φέρει εγγύηση 2 ετών. Η PELLENC διασφαλίζει οτι τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά το διάστημα αξίωσης της εγγύησης χάρη στο δίκτυο διανομής. Διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών για την ελαχιστοποίηση του χρόνου μη χρήσης κατά τη διάρκεια της επισκευής.