Καλλιτέχνης ξύλινων γλυπτών επιλέγει την Pellenc για να σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ

Καλλιτέχνης ξύλινων γλυπτών επιλέγει την Pellenc για να σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ

Ο διάσημος καλλιτέχνης ξύλινων γλυπτών Ian Murray αποφάσισε να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ με την βοήθεια των μηχανημάτων της Pellenc.

Για την ακρίβεια, αποφάσισε να ανέβει στις 3 ψηλότερες βουνοκορφές του Ηνωμένου Βασιλείου και να σκαλίσει ξύλινα αγάλματα με το αλυσοπρίονο Selion M12 της Pellenc σε μόλις 24 ώρες. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η συλλογή χρηματικού ποσού που θα δοθεί σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Ωστόσο δεν είναι μόνος σε αυτό το εγχείρημα. Η ομάδα του αποτελείτε από βετεράνους στρατιωτικούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη.
Σχετικά με την επιλογή του συγκεκριμένου μηχανήματος αναφέρει,
«Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια ήταν απολύτως απαραίτητο να βρω ένα ελαφρύ αλυσοπρίονο. Στην αρχή σκεφτόμουν να κρατήσω το μηχάνημα που έχω. Θεώρησα ότι ήταν ελαφρύ ζυγίζοντας 4.5kg μέχρι που έμαθα για το μοναδικό αλυσοπρίονο της Pellenc Selion M12 που ζυγίζει μόλις 1.7kg. Σκέφτηκα πως με αυτό το μηχάνημα στο πλευρό μου η δουλειά μου σίγουρα θα γίνει πιο εύκολη.»
Επιπλέον, τόνισε πως ένα ακόμα πλεονέκτημα του Selion M12 ήταν τα καύσιμα. Με αυτό το μηχάνημα δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για τα καύσιμα ή την διάρκεια λειτουργίας. Αρκεί να επιλέξει την σωστή μπαταρία που θα του προσφέρει πολύωρη εργασία.

Πηγή: Pitchcare.com