Γνωρίστε την Agrotech S.A.

H Agrotech S.A. αποτελεί μία σύγχρονη, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών AgroGroup (Μποζατζίδης-Μητσιολίδης) και δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1984 όπου κατέχει ηγετική θέση.

Η εταιρία ανακοίνωσε το 2012 την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων παγκοσμίως, John Deere και ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μηχανημάτων και ανταλλακτικών της σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2014 και το 2015 ο κύκλος εργασιών της ξεπέρασε τα 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2016 χαρακτηρίστηκε ως η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα.

Η Agrotech S.A επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό και απασχολεί περισσότερους από 240 υπαλλήλους στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη (6.000m2), την Ορεστιάδα (3.000m2), την Λάρισα (2.700m2), την Θήβα (2.500m2) και την Λευκωσία (2.000m2). Σε κάθε υποκατάστημα στεγάζεται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων, αποθήκη ανταλλακτικών με περισσότερους από 200.000 κωδικούς σε απόθεμα που μπορεί να καλύψει άμεσα κάθε ανάγκη, καθώς και συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Επιπροσθέτως, η Agrotech S.A. εκπροσωπεί κολοσσιαίες εταιρίες ανταλλακτικών, ελαστικών, παρελκομένων και άλλων μηχανημάτων αγροτικού ενδιαφέροντος όπως Pottinger, Rauch, Maschio, Hardi, Merlo, Fantini, Italmix, Unia, Bargam, Lopez Garrido, Serrat, Orsi, Moro Aratri, Geringhoff, Bossini, Dominoni, Kemper, Mascar, Merlini, Stoll, Pichon, Zurn, Pellenc, Michelin, Kleber, Taurus.

Με δύναμη την εμπειρία και την θέληση να παραμείνει πιστή στο όραμα της, δεσμεύεται να συνεχίσει να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο Έλληνας αγρότης μέσα από την παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων όπως τόσα χρόνια!

Μεγαλώνουμε μαζί…Μεγαλώνουμε με επιτυχία!
Image